Rumle (Bussen)

kører hver dag på eventyr i naturen, i vores skønne bus Rumle

Vores bus hedder Rumle

Rumlebussen
kører hver dag på eventyr i naturen, i vores skønne bus Rumle
På tur i skoven med skovbørnehaven

På eventyr hver dag

Rumle er vores bus, som vi hver dag kører på eventyr i. I Rumle har børnene deres egen plads, gennem en længere periode. Pladserne bliver fordelt ud fra intentionen at skabe og understøtte børnenes relationer. Af og til vil de sidde sammen med deres bedste ven og andre gange sidder de med børn vi vil introducere dem for. Der er altid et formål med børnenes siddeplads og derfor kan pladserne af og til blive byttet rundt. Alle børn er fastspændt med sikkerhedsseler.

I Rumle har vi aktivitetsmaterialer med til dagens aktiviteter, bøger, lidt legetøj, sandting, cykler og meget mere. Tingene bliver taget frem ved behov, alt efter dagens destination. Vi har af sikkerhedsårsager ikke legeting fremme, mens vi kører i bussen.
Når vi skal køre, kommer børnene ind i bussen, lægger deres rygsæk under sædet, kravler op og klikker sikkerhedsselen. Personalet hjælper de børn der har vanskeligheder. Når alle er klikket og på plads, bliver børnene råbt op og der bliver talt om alle er til stede. Når bussen kører, bliver der læst historie.

Fremme ved destinationen klikker børnene sig op (når motoren stopper), børnene tager deres rygsæk og går ud af bussen og stiller sig op langs bussen. Her bliver rygsækken taget på og et barn tæller alle børnene. Personalet hjælper de børn der har vanskeligheder. Derefter går vi det sidste stykke til dagens destination.

Skriv dit barn op allerede nu

Vi er en populær børnehave, men også en lille størrelse med plads til kun 30 børn. Så derfor skal du oprette dig på venteliste. Jo før du opretter dig, jo større er chancen for at få plads til dit barn.

Besøg os på Facebook

Følg os på Facebook så du kan få et indblik i hverdagen i skovbørnehaven